Maksut ja ohjeet

 

MAKSUT (kulukorvaukset otettavalle kissalle suoritetuista toimenpiteistä)

Aikuinen130 €
Pentu150 €
Kaksi aikuista240 €
Kaksi pentua260 €
Seniorit +10v100 €

Ottaessasi kissan allekirjoitat luovutusehtosopimuksen, johon on hyvä perehtyä jo ennen kissaan tutustumista. Jos luovutusehtosopimuksessa on jotain, josta haluat keskustella tai kysyä, ota meihin rohkeasti yhteyttä.


Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa siihen sopivassa rauhallisessa ympäristössä tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan.

Maksut voimassa 1.1.2020 alkaen.

Maksaminen tapahtuu välittömästi yhdessä osassa ilman myöhempää (osa)maksumahdollisuutta. Voit maksaa joko käteisellä tai kortilla noutaessasi kissaa. Huomioithan, että kortilla maksettaessa lisätään ilmoitettuun hintaan 5 € siirtomaksu.

Sivuillamme olevat kotia etsivät kissat ovat rokotettuja, madotettuja, leikattuja ja sirutettuja ellei toisin mainita. Pentujen tulevat leikkaukset sisältyvät hintaan. Pennut sirutetaan leikkauksen yhteydessä ja aikuiset sirutetaan viimeistään ennen uuteen kotiin lähtemistä.

 

Kotia etsivät aikuiset

 

Sivustollamme näytettyjen kissojen lisäksi Kissatalolta löytyy muitakin suloisia kotia etsiviä kehruukoneita. Tule siis reippaasti tutustumaan avoimiin oviin!

Kotia etsivät pennut

 

Sivustollamme näytettyjen kissojen lisäksi Kissatalolta löytyy muitakin suloisia kotia etsiviä kehruukoneita. Tule siis reippaasti tutustumaan avoimiin oviin!

 • Päivämäärä
  26.11.2019
  Aamu on noin 2,5 vuotias luonteeltaan ujonpuoleinen. Muiden kissojen kanssa Aamu tulee hyvin toimeen. Aamu asustelee kissatalon yläkerrassa 9-10 huoneessa.
 • Päivämäärä
  26.11.2019
  Heidi tuli kissatalon kirjoihin 6 viikon ikäisenä emonsa kanssa vuonna 2015. Emo on jo saanut kodin, mutta Heidi asustelee edelleen kissatalolla odottelemassa omaa ihmistä. Luonteeltaan Heidi on hieman ujo, mutta antaa silitellä itseään jos rauhallisesti lähestyy. Omassa kodissa Heidi kesyyntyy varmasti. Heidi asustelee kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Joakim löydettiin emonsa ja siskonsa Juliannan kanssa hyljättyinä Lahialta vuoden 2016 alkupuolella. Ne sijouttuivat kotihoitoon josta sitten aikanaan muuttivat kissatalolle. Johanna-emo on jo kodin saanut, Mutta Joakim odottaa edelleen omaa ihmistä ja kotia. Ihmisiin Joakim ei ole vielä tottunut ja onkin luonteeltaan arka. Muiden kissojen kanssa se tulee hyvin toimeen.
 • Päivämäärä
  22.12.2019
  Liana on luonteeltaan arka, niinkuin moni muu kissatalon asukki. Lianalla on ihanat pullaposket mutta hieman surullinen katse. Lianalla olisikin hyvä olla rohkea kissakaveri joka näyttäisi hänelle ettei ihmistä tarvitse pelätä. Liana asustaa kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  22.12.2019
  Tämä tuimakatseinen muori on 9 vuotias ja kovasti haluaa kätellä ensitapaamisesta lähtien. Muistoksi voi jäädä muutama punainen viiru. Lillemor tarvitsee rauhallisen ja kärsivällisen kodin, jossa saa omaan tahtiin tutustua ihmisiin. Koska ikääkin on jo kertynyt, voisi kenties olla ainoana kissana tai mahdollisesti toinen iäkkäämpi kissakaveri seuraksi.
 • Päivämäärä
  22.12.2019
  Tässä on veijareitten veijari! Sydämet sulattava roomeo. Lorenzo on hyvin leikkisä ja utelias ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Ei ihan sylikissa vielä mutta omassa kodissa varmasti pian olisi sellainen. Valitettavasti Lorenzo tykkää kissatalolla pissailla vähän joka paikkaan mutta se voi pelkästään olla stressioire. Tälle vilkkaalle kollille olisi hyvä olla paljon virikkeitä mutta […]
 • Päivämäärä
  26.9.2017
  Söpö pikkuinen 3-vuotias Luukas on luonteeltaan kovin ujo, mutta myös hyvin utelias. Se on varovainen ihmisten läheisyydessä, mutta muiden kissojen kanssa se tulee hyvin toimeen. Luukas asustelee kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  12.2.2018
  Odessa on ujonpuoleinen kissatyttö, joka tuli talolle syyskuussa 2016. Luonteeltaan Odessa on hyvin utelias ja leikkisä, mutta ihmisiin se ei ole vielä kunnolla tutustunut. Omassa kodissa se kumminkin kesyyntyy varmasti. Odessa asustelee kissatalon alakerrassa.  
 • Päivämäärä
  26.9.2017
  Saku on ujo nuori poika, joka tuli kissatalon kirjoihin 6kk ikäisenä vuonna 2015. Kissatalolla se on asunut pari vuotta. Luonteeltaan saku on arka, mutta myös hiukan utelias. Saku asustelee kissatalon yläkerrassa.
 • Päivämäärä
  26.9.2017
  Serafiina loukutettiin kissapopulaatiosta 13 muun kissan kanssa joulukuussa 2016. Se on luonteeltaan hyvin arka. Omalta kodilta se vaatii hyvin paljon kärsivällisyyttä. Serafiina on iältään n. 1,5-vuotias. Serafiina asustelee kissatalon yläkerrassa 9-10-huoneessa.
 • Päivämäärä
  26.9.2017
  Svartti muutti kissatalolle vuoden 2014 lopussa tai vuoden 2015 alkupuolella Sundomista. Se on iältään n. 4-vuotias ja on luonteeltaan ujo. Se viihtyy parhaiten omissa oloissaan, mutta tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Omalta kodilta se vaatii paljon aikaa. Svartti asustelee kissatalon yläkerrassa.    
 • Päivämäärä
  15.5.2018
  Sijaiskodissamme asuva Talvikki etsii kärsivällistä kotia. Talvikki on loukutettu populaatiosta ja Talvikki synnytti sijaiskotiin pennut jotka ovat jo aikoja sitten päässeet koteihin. Ikäarvio n. 3 vuotta. Muiden kissojen kanssa tulee erittäin hyvin toimeen, mutta leikkii myös mielellään itsekseen. Koskemaan ei vielä pääse kuin hipaisten. Mistä löytyisi ihminen joka antaisi kodin?