Maksut ja ohjeet

 

Ottaessasi kissan allekirjoitat luovutusehtosopimuksen, johon on hyvä perehtyä jo ennen kissaan tutustumista. Jos luovutusehtosopimuksessa on jotain, josta haluat keskustella tai kysyä, ota meihin rohkeasti yhteyttä.


Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa siihen sopivassa rauhallisessa ympäristössä tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan.

MAKSUT (kulukorvaukset otettavalle kissalle suoritetuista toimenpiteistä)

Maksut voimassa 11.9.2016 alkaen.

Maksaminen tapahtuu välittömästi yhdessä osassa ilman myöhempää (osa)maksumahdollisuutta. Voit maksaa joko käteisellä tai kortilla noutaessasi kissaa. Huomioithan, että kortilla maksettaessa lisätään ilmoitettuun hintaan 5 € siirtomaksu.

Sivuillamme olevat kotia etsivät kissat ovat rokotettuja, madotettuja, leikattuja ja sirutettuja ellei toisin mainita. Pentujen tulevat leikkaukset sisältyvät hintaan. Pennut sirutetaan leikkauksen yhteydessä ja aikuiset sirutetaan viimeistään ennen uuteen kotiin lähtemistä.

 

Kotia etsivät pennut

 

Sivustollamme näytettyjen kissojen lisäksi Kissatalolta löytyy muitakin suloisia kotia etsiviä kehruukoneita. Tule siis reippaasti tutustumaan avoimiin oviin!

 • Päivämäärä
  26.11.2019
  Aamu on noin 2,5 vuotias luonteeltaan ujonpuoleinen. Muiden kissojen kanssa Aamu tulee hyvin toimeen. Aamu asustelee kissatalon yläkerrassa 9-10 huoneessa.
 • Päivämäärä
  26.11.2019
  Heidi tuli kissatalon kirjoihin 6 viikon ikäisenä emonsa kanssa vuonna 2015. Emo on jo saanut kodin, mutta Heidi asustelee edelleen kissatalolla odottelemassa omaa ihmistä. Luonteeltaan Heidi on hieman ujo, mutta antaa silitellä itseään jos rauhallisesti lähestyy. Omassa kodissa Heidi kesyyntyy varmasti. Heidi asustelee kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  26.11.2019
  Arka mutta leikkisä ja kaunis noin 3 vuotias kolli, joka kesyn kissakaverin rohkaisemana luultavimmin kotioloissa kesyyntyisi. Tikru asustaa Palosaaren kissatalon alakerrassa

Kotia etsivät aikuiset

 

Sivustollamme näytettyjen kissojen lisäksi Kissatalolta löytyy muitakin suloisia kotia etsiviä kehruukoneita. Tule siis reippaasti tutustumaan avoimiin oviin!

 
Aikuinen125 €
Pentu145 €
Kaksi aikuista230 €
Kaksi pentua250 €