Liity jäseneksi / tee lahjoitus

 

Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisten kissaihmisten voimin, joiden ainoaksi palkaksi riittää kissojen tyytyväinen kehräys. Voit auttaa kissoja mm. liittymällä yhdistyksen jäseneksi – jäsenmaksu on 25 €. Jos olet uusi jäsen, voit jäsenmaksun yhteydessä lisätä osoitetietosi viestikenttään mikäli haluat jäsenkirjeen postitse.


MAKSUT ›› FI54 3131 1000 9017 22

Käyttötilillemme maksetaan esim. kissojen varausmaksut, jäsenmaksut ja kannatustuotteet.

Jäsenmaksut voi suorittaa myös Mobile Payn avulla. Lyhytnumero on 65939. Tarkista, että olet laittanut omaan MobilePay sovellukseesi käyttäjänimeksesi koko nimesi, osoitteesi sekä s-postiosoitteesi. Mikäli sinulla on sovelluksen tiedoissa vain nimesi, voit suorituksen jälkeen laittaa meille yhteystietosi sähköpostitse info@vaasankissatalo.fi. Näin varmistat jäsenkirjeen perilletulon.


"TURVAA KISSATALON TULEVAISUUS" -TILI ››
FI46 3131 1000 9016 72

Pienikin apu on tarpeen!

Vastaanottaja: Vaasan kodittomien kissojen ystävät ry


Voit tukea Kissatalon toimintaa rahallisesti käymällä tapahtumissamme, joissa on tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja, kahvia ja kirppistavaraa. Vilkaise myös markettiin mennessäsi löytyykö meiltä kissanruoan lahjoituspiste kassojen ulkopuolelta.


Yritys, ota meihin yhteyttä.

Lahjoita kirpputoritavaraa, tarvikkeita ja liinavaatteita

 

Keräämme varoja kissoille myös kirpputorimyynnin avulla. Jos sinulta löytyy esim. ylimääräisiä tavaroita, joita haluat lahjoittaa, otamme ne mielellämme vastaan. Käy katsastamassa alla mainittujen kirpparipöytiemme tarjonta!

Vaasa: Comboliina 134, 139 ja 174 sekä Combokirppis 226 ja 233
Laihia: Pellavasydän 20
Sepänkylä: Fyndis 47

Vanhoja liinavaatteita käytetään kissojen makuualustoina ja talon siivouksessa. Käytön jälkeen ne hävitetään jätekeskus Stormossenin ohjeistuksen mukaisesti. (Valitettavasti yhdistyksellä ei ole resursseja pesuun.)

Kissatalolla kuluu myös runsaasti erilaisia tarvikkeita ja pesuaineita. Mm. seuraavia tarvikkeita otetaan kiitollisena vastaan:

- pesuaineita: kloriittia, nestemäistä mäntysuopaa kuluu viikossa paljon, myös tolu kelpaa hyvin ja käsisaippuaa,kin tarvitaan

- talous- ja WC-paperia, käsipyyhepaperikin käy

- kahvia myyjäistapahtumia varten

- kertakäyttöastioita: pikkulusikoita haarukoita, -veitsiä, -lautasia, -mukeja

- kertakäyttöhanskoja

- pikkuisia tavaroita arkeen: laastaria, haavanpuhdistusainetta, teippiä, maalarinteippiä, mustekyniä (mainoskynät kelpaa!)

- jätesäkkejä ja roskapusseja sekä pikkupusseja, joihin voi pakata esim. myyjäisissä leivonnaisia

- matolääkkeitä ja 5 ml ruiskuja

 

Aloita vapaaehtoistyö

 

Vapaaehtoistyötä kissojen parissa piisaa jokaiselle kynnelle kykenevälle. Uskomme, että kun jokainen vapaaehtoinen tuo yhdistykseen oman osaamisensa ja kiinnostuksensa toimii yhdistys parhaalla mahdollisella tavalla kissojen auttamiseksi! Vapaaehtoistyö voi olla joko väliaikaista tai säännöllistä.

Tällä hetkellä kissojen ruokinta ja talon siistiminen hoidetaan viikonloppuisin ja iltaisin Kissatalon yhdistyksen jäsenten ja muiden vapaaehtoistyöntekijöiden voimin. Työvuorojen lisäksi Kissatalolla on mahdollista tehdä monenlaisia muitakin tehtäviä, kuten ruuan ja tarvikkeiden hakua, kissojen kuljettamista lääkäriin, kauppojen ruokakeräyksiin osallistumista ja myyjäisten järjestämistä. Yksinkertaisimmillaan auttaminen voi olla kissojen leikittämistä ja kesyttämistä!

Jos olet kiinnostunut toimimisesta kodittomien kissojen hyväksi ja haluat liittyä vapaaehtoisjoukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä tai tule esittäytymään avoimissa ovissamme. Olet lämpimästi tervetullut!


AUTA TEKEMÄLLÄ KISSATALON VUOROJA

Saat työhösi perusteellisen perehdytyksen ilta- ja aamuvuoron konkarilta, minkä jälkeen olet valmis tekemään vuoron myös itsenäisesti. Vuorojen kellonaikojakaan ei ole lyöty lukkoon, joten voit käydä tekemässä vuorosi talolla oman aikataulusi mukaan.

Iltavuoro vie aikaa 1,5–2 tuntia.
Viikonlopun aamuvuoro vie aikaa n. 3 tuntia (kaverin kanssa).

Voit varata ilta- tai viikonloppuaamuvuoron täältä, kun olet saanut perehdytyksesi. Alaikäraja on 18 vuotta,


SIJAISKODIKSI KOTIA ETSIVÄLLE

Kissatalolla haetaan jatkuvasti väliaikaisia sijaiskoteja yhdistyksen hoiviin tulleille kodittomille kissoille. Sijaiskodin tulisi olla Vaasassa tai sen lähialueilla. Väliaikainen sijoitus sopivaan sijaiskotiin tapahtuu aina kunkin kissan tarpeet huomioiden. Tarjotessasi kissalle sijaiskodin, sinun ei ole tarkoitus ylittää osaamistasi, vaan voit kertoa meille taitosi, toiveesi ja kokemuksesi, joiden perusteella sinulle tarjotaan sopivaa sijaiskissaa. Haluamme pitää huolen, että sijoitamme kissan sille sopivaan ympäristöön. Myös mahdollisten omien kissojen tulee olla terveitä ja rokotettuja. Yhdistys vastaa sijaiskissan kaikista eläinlääkärikuluista.

Hoitojaksot vaihtelevat yksilöiden tarpeista riippuen kuukaudesta neljään kuukauteen.


TYÖHARJOITTELIJAKSI 

Työharjoittelijat sekä TE-toimiston kautta työkokeilun tekevät ovat kaikki erittäin tervetulleita Kissatalolle. Ota yhteyttä meihin ja tarvittaessa TE-toimistoon. Alaikäraja on 18 vuotta.

Tee testamentti

 

Testamentilla määräät itse siitä, kenelle ja miten omaisuutesi jaetaan. Voit lahjoittaa esimerkiksi tietyn summan, osuuden omaisuudesta tai jonkin esineen. Testamentilla kerrot jälkipolville, mikä on ollut sinulle arvokasta elämäsi aikana.

Vaasan Kissatalo toimii pelkästään lahjoitusten varassa. Yhdistyksen ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista veroa. Koska toimintamme perustuu täysin vapaaehtoistyöhön, voimme käyttää lahjoituksesi kokonaisuudessaan kissojen hyväksi. Kysy lisää!

Sponsoroi

 

Haluaisiko yrityksesi tehdä yhteistyötä kodittomien kissojen hyväksi?

Sponsoroivat yritykset voivat saada hyvän asian tukemisen lisäksi näkyvyyttä mm. kotisivuillamme.

Odotamme yhteydenottoasi!