Kodin saaneet

Nappula tuli talon kirjoille 5-vuotiaana surullisissa merkeissä kesällä 2021, kun edellinen omistaja sairastui vakavasti. Nappula on saanut olla yhden ihmisen ainoana kissana ja vaikuttaa pelkäävän muita kissoja, joten ihanteellinen koti olisi sille sellainen, missä ei olisi muita eläimiä. Nappula on hiukan ujo, mutta antaa silittää itseään. Uusi tilanne on vain jännittävä ja pelottava. Tällä hetkellä Nappula joutuu pelkonsa takia olemaan eristettynä, joten löytyisikö tälle kivalle tyttökissalle jostain päin rauhallinen koti? Nappula on Palosaarella yläkerrassa.

 

 • Päivämäärä
  12.12.2020
  Elina syntymäajaksi on arvoitu kesä/loppuvuosi 2020. Viihtyy usein samaan aikaan Palosaaren talolle tulleiden Helgan ja Jaden kanssa vierekkäin.
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Filippuksen ikää ja lähtötilannettakaan ei oikein tarkkaan tiedetä, mutta on elellyt Palosaaren alakerrassa vuodesta 2019 alkaen. On erittäin arka, mutta hyvin hitain askelin pelkää ihmistä yhä vähemmän.   Huom, siirretty kodin saaneisiin, vaikkei olekaan saanut kotia, mutta ei poisteta, terveysongelmien takia ei ole toistaiseksi kotia etsivissä / Taina
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Hatti-Watti on uros. Talolle tullut 2019 alkutalvesta. Tietoja päivitetään lisää kun saadaan.
 • Päivämäärä
  12.12.2020
  Nuori Helga tuli talolle yhdessä Jaden ja Elinan kanssa, mutta sukulaisuussuhteen laatua ei varmuudella tiedetä. Tällä hetkellä vielä arka. Helgaan voi tutustua Palosaaren yläkerran 9-10 huoneessa.
 • Päivämäärä
  25.4.2021
  Huom! Korkeamäellä asuvista kissoista lisätietoja Liseniltä, puh. 0500 562 853 Täysin kesy Hugo tuli talolle  kun vanhus ei enää voinut kissoistaan huolehtia. Puck on Hugon emo ja Silvia sisko. Ikää Hugolla on n. kaksi vuotta (keväällä 2021).
 • Päivämäärä
  18.1.2021
  Pitovaikeuksien vuoksi maakunnasta talolle alkuvuodesta 2021 tullut Huutokissa, joka talolla sai lyhyemmän nimen, Hulda, on jo seniori-ikää lähentelevä, talolle tullessaan noin kahdeksanvuotias rouva. Hulda tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja on täysin kesy. Huldan löytää tällä hetkellä Palosaarelta yläkerrasta.
 • Päivämäärä
  2.7.2020
  Korkeamäellä / på Högbackan
 • Päivämäärä
  12.12.2020
  Jaden syntymäajaksi on arvioitu alkuvuosi 2020. Tämä tyttönen on vielä arka, mutta ei aggressiivinen. Turvautuu mielellään Palosaaren talollle samaan aikaan tulleisiin Helgaan ja Elinaan, joiden kanssa viihtyy lähes kasassa.
 • Päivämäärä
  8.12.2020
  Jere löytyy tätä nykyä Palosaarelta yläkerrasta. Kopio kotihoitajan kertomuksesta marraskuussa 2020 Jeren ja näkökulmasta: “Olemme aika nuoria, n. 1.5 vuotiaita. Minä, eli kuvissa tietenkin se komein kolli, olen Jere! Olen hyvinsyönyt ja väritykseltäni kauniin beige. Ilmeisesti kontaktini ihmisiin on ollut elämäni alkuaikoina vähäinen, sillä olen edelleen hiukan epäluuloinen ihmisiä kohtaan. Annan kuitenkin […]
 • Päivämäärä
  8.12.2020
  Jetta löytyy tätä nykyä Palosaarelta yläkerrasta. Kotihoitajan kertomaa Jetan veljen  Jeren näkökulmasta joulukuussa 2020, jolloin molempien sisarusten ikäarvio on 1,5 vuotta: “Jetta aristaa ihmistä vielä niin kovin, että luikkii silittävää kättä karkuun. Hän on kuitenkin leikkisä ja utelias luonne ja uskaltautuu haistamaan kättä ja leikkiessään leluilla riehaantuu niin että saattaa erehtyä kosketusetäisyydelle. […]
 • Päivämäärä
  24.4.2021
  Punainen pörröinen Kepponen asustaa Palosaarella. Kuvassa toinen kaveri on saanut jo kodin.  Varovasti lähestyttäessä antaa vähän silittääkin. Ovat kotoisin maaseudulta, mistä tuli useita vailla kotia olleita kissoja kerralla. Iästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta nuorehko kissa on kyseessä.