Kodin saaneet

Kide löytyi melko villinä tapauksena ulkoa ja näyttikin kovan luonteensa myös kaikille ruokia tuoville palvelijoille, kynsien kera. Jotain kuitenkin yhtäkkiä muuttui ja nyt Kide on mitä hellyyttävin ja kesyin poika ikinä. Kide tulee maukuen vastaan, puskee, kehrää, kiipeää syliin ja nauttii rapsutuksista yli kaiken.

Kide hittades utomhus som rätt vild och visade också sin hårda personlighet med klorna åt all servicepersonal som kom med mat. Plötsligt hände något och nu är Kide den mest söta och tama pojken vi sett. Kide möter en pratandes, han ”stångas”, spinner, klättar upp i famnen och njuter av att bli kliad mest av allt.

 • Päivämäärä
  1.1.2021
  Kaunis pikkuinen kilpparityttö Aava on toisen yhdityksen avunpyynnön kautta syksyllä joulukuussa 2020 kissatalolle saapunut nuori neiti. Kovin on arka vielä. Löytyy tätä nykyä Palosaaren talon yläkerrasta.
 • Päivämäärä
  1.1.2021
  Adele on toisen yhdistyksen avunpyynnön kautta syksyllä joulukuussa 2020 kissatalolle saapunut nuori neiti. Asustelee Palosaarella alakerrassa, missä usein katselee menoa korkeiden kaappien päältä ihmisten ollessa paikalla. Arka ja pelokas, mutta ei vihainen.  
 • Päivämäärä
  29.12.2021
  Tämä nätti kilpparityttö Ami on tullut talolle loppusyksystä 2021 kodista pitovaikeuksien vuoksi. Hieman arvaamaton Ami voi  välillä olla, mutta kiva kesy kissa ja ihan siliteltävissä silti. Talolla on huomattu Amin jostain syystä pelkäävän tekstiilejä ja liian kovatahtinen tekstiilien pöyhiminen vaikuttaa sitä ärsyttävän. Muista kissoista Ami ei erityisemmin pidä. Rauhallinen aikuiskoti, missä se […]
 • Päivämäärä
  21.1.2023
  Antton poika on oikein utelias ja seurallinen, mutta koskea ei vielä anna. Aina on ovella vastassa, kun tulee. Rohkeasti uskaltaa haistellakin jo. Antton on myöskin samasta populaatiosta maaseudulta talolle loukutettu syksyllä 2022.  Kuvassa taustalla kurkkii huonekaveri Kirre. Antton-pojken är riktigt nyfiken och social, men än låter han sig inte röras. Han välkomnar […]
 • Päivämäärä
  21.1.2023
  Berttel on loukutettu talolle maaseudun populaatiosta joulukuussa 2022. Berttel on komea pitkäkarvainen tyttökissa, kovin vielä arka, mutta ei agressiivinen. Berttel togs tillvara från landsbygdspopulationen i december 2022. Berttel är namnet till trots en vacker långhårig kattfröken, väldigt skygg, men inte aggressiv.
 • Päivämäärä
  23.5.2021
  Toistaiseksi vielä arka ja kovin ihmisiä tottumaton musta nuori neito Carmen on tullut pienestä populaatiosta Maalahdesta. Talolle tullessa talvella 2021 Carmenin ikäarvio on kolme vuotta. Askel askelelta ihmispelko hieman karisee, mutta hitaasti. Aluksi Carmen piileskeli aina syvällä putkitunnellissa, mutta nyt uskaltaa jo vähän tulla ovelle katsomaan. Lähestyttäessä vielä pakenee hyllylle, mutta ei […]
 • Päivämäärä
  9.2.2023
  Tämä surusilmäinen Eemeli oli vain parin kuukauden ikäinen, kun tuli talolle yhdessä emonsa Ansun kanssa 8/2022 Ala-Härmästä. Eemeli on pikkusen rohkeampi kuin äitinsä, mutta herkästi luikahtaa piiloon, kun ihminen tulee liian lähelle. Uskaltautuu kuitenkin jo herkkuja syömään, vaikka ihminen jäisikin viereen. Varmasti ajan kanssa kesyyntyisi ja oppisi luottamaan ihmisiin. Sorgögda Eemeli var […]
 • Päivämäärä
  12.12.2020
  Elina syntymäajaksi on arvoitu kesä/loppuvuosi 2020. Viihtyy usein samaan aikaan Palosaaren talolle tulleiden Helgan ja Jaden kanssa vierekkäin.
 • Päivämäärä
  27.12.2021
  Emma löydettiin  neljän pariviikkoisen pennun kanssa alkusyksystä 2021 ja oli kotihoitopaikassa kunnes viimeinenkin lapsosista haettiin uuteen kotiin. Emma on arka, muttei mitenkään hyökkäävän agressiivinen, eli hyvin oppisi luottamaan ihmisen läheisyyteen. Emma löytyy Palosaaren kissatalon yläkerran huoneesta 9-10.
 • Päivämäärä
  26.1.2023
  Harri on oikein reipas ja hellyyttävä nuori poika, joka tykkää leikkiä paljon. Harri oli kotikokeilussa, jossa kesyyntyminen lähti hienosti matkaan ja Harri uskaltautui ihmisen lähelle ja liikkua vapaasti asunnossa. Harrista riippumattomista syistä Harri kuitenkin palautui talolle, jossa sielläkin lähti heti uteliaana tutustumaan huonekavereihinsa ja reviiriin. Omassa kodissaan Harri varmasti kesyyntyisi yllättävänkin nopeasti. […]
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Hatti-Watti on uros. Talolle tullut 2019 alkutalvesta. Tietoja päivitetään lisää kun saadaan.
 • Päivämäärä
  12.12.2020
  Nuori Helga tuli talolle yhdessä Jaden ja Elinan kanssa, mutta sukulaisuussuhteen laatua ei varmuudella tiedetä. Tällä hetkellä vielä arka. Helgaan voi tutustua Palosaaren yläkerran 9-10 huoneessa.