Maksut ja ohjeet

 

Ottaessasi kissan allekirjoitat luovutusehtosopimuksen, johon on hyvä perehtyä jo ennen kissaan tutustumista. Jos luovutusehtosopimuksessa on jotain, josta haluat keskustella tai kysyä, ota meihin rohkeasti yhteyttä.


Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa siihen sopivassa rauhallisessa ympäristössä tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan.

MAKSUT (kulukorvaukset otettavalle kissalle suoritetuista toimenpiteistä)

Aikuinen125 €
Pentu145 €
Kaksi aikuista230 €
Kaksi pentua250 €
Seniorikissa +8 vuotta 80 €

Maksut voimassa 11.9.2016 alkaen.

Maksaminen tapahtuu välittömästi yhdessä osassa ilman myöhempää (osa)maksumahdollisuutta. Voit maksaa joko käteisellä tai kortilla noutaessasi kissaa. Huomioithan, että kortilla maksettaessa lisätään ilmoitettuun hintaan 5 € siirtomaksu.

Sivuillamme olevat kotia etsivät kissat ovat rokotettuja, madotettuja, leikattuja ja sirutettuja ellei toisin mainita. Pentujen tulevat leikkaukset sisältyvät hintaan. Pennut sirutetaan leikkauksen yhteydessä ja aikuiset sirutetaan viimeistään ennen uuteen kotiin lähtemistä.

 

Kotia etsivät aikuiset

 

Sivustollamme näytettyjen kissojen lisäksi Kissatalolta löytyy muitakin suloisia kotia etsiviä kehruukoneita. Tule siis reippaasti tutustumaan avoimiin oviin!

Kotia etsivät pennut

 

Sivustollamme näytettyjen kissojen lisäksi Kissatalolta löytyy muitakin suloisia kotia etsiviä kehruukoneita. Tule siis reippaasti tutustumaan avoimiin oviin!

 • Päivämäärä
  26.9.2017
  Aamu on n. 1,5-vuotias ja on luonteeltaan ujonpuoleinen. Muiden kissojen kanssa Aamu tulee hyvin toimeen.   Aamu asustelee kissatalolla yläkerrassa 9-10-huoneessa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Bertta löydettiin pentuna Petolahdesta loppuvuodesta 2015. Se on luonteeltaan ujo ihmistä kohtaan, mutta muiden kissojen kanssa se tulee hyvin toimeen. Omalta kodilta Bertta vaatii paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.   Bertta asustaa Kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Eetu tuli kissatalon kirjoihin vuonna 2015 sen ollessa 4 kuukauden ikäinen. Eetu oli tullessaan todella arka, mutta näiden parin vuoden aikana se on kesyyntynyt hurjasti ja antaakin silitellä itseään. Omassa kodissa se saattaa ottaa hieman takapakkia, mutta siitä kuoriutuu varmasti varsin ihana, kesy poika. Muiden kissojen kanssa Eetu tulee hyvin toimeen. Eetu […]
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Heidi tuli kissatalon kirjoihin 6 viikon ikäisenä emonsa kanssa vuonna 2015. Emo on jo saanut kodin, mutta Heidi  asustelee edelleen kissatalolla odottelemassa omaa ihmistä. Luonteeltaan Heidi on hieman ujo, mutta antaa silitellä itseään jos rauhallisesti lähestyy. Omassa kodissa Heidi kesyyntyy varmasti.   Heidi asutelee kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Härmän Häijy tuli Härmästä pentuna vuonna 2012. Se oli tullessaan kovin häijy ja kantaa nimeään edelleen. Häijyä ei talolla paljoa näe, vaan se asustelee kaappien alla ja ulkotarhassa. Joskus harvoin Häijy kömpii ulos piilostaan ja naukaisee pienellä tyttömäisellä äänellään. Silloin sitä saattaa saada silittää. Häijy tarvitsee uudelta kodilta paljon aikaa. Härmän Häijy […]
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Into on ujo poika, joka on loukutettu Isokyröstä vuonna 2015 sen ollessa n. vuoden ikäinen. Luonteeltaan Into on kovin ujohko poika ja vaatii uudelta kodilta aikaa ja kärsivällisyyttä kesyyntymiseen. Muiden kissojen kanssa Into tulee hyvin toimeen. Into asustelee kissatalolla alakerrassa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Joakim löydettiin emonsa ja siskonsa Juliannan kanssa hyljättyinä Lahialta vuoden 2016 alkupuolella. Ne sijouttuivat kotihoitoon josta sitten aikanaan muuttivat kissatalolle. Johanna-emo on jo kodin saanut, Mutta Joakim odottaa edelleen omaa ihmistä ja kotia. Ihmisiin Joakim ei ole vielä tottunut ja onkin luonteeltaan arka. Muiden kissojen kanssa se tulee hyvin toimeen. Joakim asustelee […]
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Juulia pentuineen olivat majoittuneet hylättyyn piharakennukseen. Myöhemmin kyseistä rakennusta oltiin aloitettu tyhjäämään ja Juulia oli pentujensa kanssa joutunut etsimään uuden majapaikan. Se löytyi kivenkolosta. Siellä ne elelivät kunnes loukku napsahti kiinni heidän takanaan. Siitä alkoi pentujen ja Juulia-emon uusi elämä. Juulia sijoitettiin kotihoitoon syyskuussa 2015 ja sieltä se aikanaan muutti kissatalolle. Elämän […]
 • Päivämäärä
  14.8.2018
  Kadonnut Levoninkatu 35:sta 19.7 juuri steriloitu kissa, jolla voi olla yhä valkoinen verkkopuku päällä. Näköhavainnot numeroon: 050 5316173, kiinnisaamiseen johtavasta vinkistä löytöpalkkio!
 • Päivämäärä
  14.8.2018
  Kadonnut arka kissa Isolahdesta, muurahaistieltä jo viime vuoden puolella, kissalla siru. Löytöpalkkio! Ota yhteys Liseniin 050-0562853 tai kissatalon numeroon 050-5316173!
 • Päivämäärä
  28.12.2017
  Kadonnut tyttökissa 18.12.2017 Suvilahdessa. Kissa tuntee nimen Pöly, sillä on tummanruskea naama, häntä ja tassut. Odottaa pentuja. Kaikki havainnot numeroon 0414355353/Marjo