Maksut ja ohjeet

 

Ottaessasi kissan allekirjoitat luovutusehtosopimuksen, johon on hyvä perehtyä jo ennen kissaan tutustumista. Jos luovutusehtosopimuksessa on jotain, josta haluat keskustella tai kysyä, ota meihin rohkeasti yhteyttä.


Luovutamme kissat vain sisäkissoiksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa siihen sopivassa rauhallisessa ympäristössä tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan.

MAKSUT (kulukorvaukset otettavalle kissalle suoritetuista toimenpiteistä)

Aikuinen125 €
Pentu145 €
Kaksi aikuista230 €
Kaksi pentua250 €
Seniorikissa +8 vuotta 80 €

Maksut voimassa 11.9.2016 alkaen.

Maksaminen tapahtuu välittömästi yhdessä osassa ilman myöhempää (osa)maksumahdollisuutta. Voit maksaa joko käteisellä tai kortilla noutaessasi kissaa. Huomioithan, että kortilla maksettaessa lisätään ilmoitettuun hintaan 5 € siirtomaksu.

Sivuillamme olevat kotia etsivät kissat ovat rokotettuja, madotettuja, leikattuja ja sirutettuja ellei toisin mainita. Pentujen tulevat leikkaukset sisältyvät hintaan. Pennut sirutetaan leikkauksen yhteydessä ja aikuiset sirutetaan viimeistään ennen uuteen kotiin lähtemistä.

 

Kotia etsivät aikuiset

 

Sivustollamme näytettyjen kissojen lisäksi Kissatalolta löytyy muitakin suloisia kotia etsiviä kehruukoneita. Tule siis reippaasti tutustumaan avoimiin oviin!

Kotia etsivät pennut

 

Sivustollamme näytettyjen kissojen lisäksi Kissatalolta löytyy muitakin suloisia kotia etsiviä kehruukoneita. Tule siis reippaasti tutustumaan avoimiin oviin!

 • Päivämäärä
  30.10.2018
  Mustafa on nimi. Turkki on kaunis, kiiltävä kokomusta höystettynä parilla valkoisella leuanalus karvalla. Käpälissä on ylimääräiset varpaat. Mustafa syntyi, kun kesä oli kauneimmillaan juhannuksen/ heinäkuun puolivälin aikoihin villiintyneen emon jälkeläiseksi. Ruokahalu on hyvä, joten kasvuvauhti on ollut melkoinen. Arkuutta ja pelkoa ihmistä kohtaan vielä on, mutta ei piilottele vaan leikkii ja on […]
 • Päivämäärä
  8.10.2018
 • Päivämäärä
  20.1.2019