Aikuiset

Arka, mutta leikkisä ja kaunis noin 1-2-vuotias poika, joka kesyn kissakaverin rohkaisemana luultavimmin kotioloissa kesyyntyisi. Asustaa Palosaaren kissatalolla, alakerrassa.

 • Päivämäärä
  26.9.2017
  Aamu on n. 1,5-vuotias ja on luonteeltaan ujonpuoleinen. Muiden kissojen kanssa Aamu tulee hyvin toimeen.   Aamu asustelee kissatalolla yläkerrassa 9-10-huoneessa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Bertta löydettiin pentuna Petolahdesta loppuvuodesta 2015. Se on luonteeltaan ujo ihmistä kohtaan, mutta muiden kissojen kanssa se tulee hyvin toimeen. Omalta kodilta Bertta vaatii paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.   Bertta asustaa Kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  26.9.2017
  Carmelita loukutettiin Laihialta piharakennuksesta vuonna 2016 sen ollessa 2-vuotias. Carmelita on luolteeltansa arka, mutta utelias. Omassa kodissa se kesyyntyy varmasti saadessaan tarpeeksi aikaa. Carmelitalle voisi olla kesy kissakaveri uudessa kodissa odottamassa, tai sille voi ottaa kaverin kissatalolta. Carmelita asustelee kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Eetu tuli kissatalon kirjoihin vuonna 2015 sen ollessa 4 kuukauden ikäinen. Eetu oli tullessaan todella arka, mutta näiden parin vuoden aikana se on kesyyntynyt hurjasti ja antaakin silitellä itseään. Omassa kodissa se saattaa ottaa hieman takapakkia, mutta siitä kuoriutuu varmasti varsin ihana, kesy poika. Muiden kissojen kanssa Eetu tulee hyvin toimeen. Eetu […]
 • Päivämäärä
  28.4.2018
  Kaunis Enja-tyttö etsii omaa kotiaan. Enja on vielä arka mutta leikkii kyllä itsekseen ja hoitotädin kanssa 😊 Pallot ja valeriaanalelut on suosikkeja ❤Uudelta kodilta vaaditaankin kärsivällisyyttä ja osaamista arkojen kissojen kanssa.Kodissa pitää olla myös toinen,kesy kissa Enjalle tueksi ja malliksi.Ei perheeseen missä pieniä lapsia ja/tai koiria Enjan arkuuden vuoksi.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Heidi tuli kissatalon kirjoihin 6 viikon ikäisenä emonsa kanssa vuonna 2015. Emo on jo saanut kodin, mutta Heidi  asustelee edelleen kissatalolla odottelemassa omaa ihmistä. Luonteeltaan Heidi on hieman ujo, mutta antaa silitellä itseään jos rauhallisesti lähestyy. Omassa kodissa Heidi kesyyntyy varmasti.   Heidi asutelee kissatalon alakerrassa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Härmän Häijy tuli Härmästä pentuna vuonna 2012. Se oli tullessaan kovin häijy ja kantaa nimeään edelleen. Häijyä ei talolla paljoa näe, vaan se asustelee kaappien alla ja ulkotarhassa. Joskus harvoin Häijy kömpii ulos piilostaan ja naukaisee pienellä tyttömäisellä äänellään. Silloin sitä saattaa saada silittää. Häijy tarvitsee uudelta kodilta paljon aikaa. Härmän Häijy […]
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Into on ujo poika, joka on loukutettu Isokyröstä vuonna 2015 sen ollessa n. vuoden ikäinen. Luonteeltaan Into on kovin ujohko poika ja vaatii uudelta kodilta aikaa ja kärsivällisyyttä kesyyntymiseen. Muiden kissojen kanssa Into tulee hyvin toimeen. Into asustelee kissatalolla alakerrassa.
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Joakim löydettiin emonsa ja siskonsa Juliannan kanssa hyljättyinä Lahialta vuoden 2016 alkupuolella. Ne sijouttuivat kotihoitoon josta sitten aikanaan muuttivat kissatalolle. Johanna-emo on jo kodin saanut, Mutta Joakim odottaa edelleen omaa ihmistä ja kotia. Ihmisiin Joakim ei ole vielä tottunut ja onkin luonteeltaan arka. Muiden kissojen kanssa se tulee hyvin toimeen. Joakim asustelee […]
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Juulia pentuineen olivat majoittuneet hylättyyn piharakennukseen. Myöhemmin kyseistä rakennusta oltiin aloitettu tyhjäämään ja Juulia oli pentujensa kanssa joutunut etsimään uuden majapaikan. Se löytyi kivenkolosta. Siellä ne elelivät kunnes loukku napsahti kiinni heidän takanaan. Siitä alkoi pentujen ja Juulia-emon uusi elämä. Juulia sijoitettiin kotihoitoon syyskuussa 2015 ja sieltä se aikanaan muutti kissatalolle. Elämän […]
 • Päivämäärä
  15.5.2017
  Laina on ujo 5-vuotias kissatyttö, joka liikkuu satunnaisesti ihmisten ollessa läsnä. Muuten Laina viihtyy omissa oloissaan kaapin päällä. Laina tarvitsee uudelta kodilta paljon aikaa. Laina asustelee kissatalon alakerrassa.  
 • Päivämäärä
  13.2.2018
  Arka nuori tyttö. Laura asustelee kissatalon yläkerrassa kasihuoneessa.