Aikuiset

Talon yksi arimpia, ehkä kaikista arin kissa. Majailee yleensä piilossa ja suurimman osan ajasta viettää ulkotarhassa, ainakin ihmisten ollessa paikalla ja sielläkin maastoutuu hyvin kiipeilypuihin.

 • Päivämäärä
  23.5.2021
  Toistaiseksi vielä arka ja kovin ihmisiä tottumaton musta nuori neito Carmen on tullut pienestä populaatiosta Maalahdesta. Talolle tullessa talvella 2021 Carmenin ikäarvio on kolme vuotta. Askel askelelta ihmispelko hieman karisee, mutta hitaasti. Aluksi Carmen piileskeli aina syvällä putkitunnellissa, mutta nyt uskaltaa jo vähän tulla ovelle katsomaan. Lähestyttäessä vielä pakenee hyllylle, mutta ei […]
 • Päivämäärä
  16.1.2022
  Einar on loukutettu populaatiosta loppuvuodesta 2021. On vielä arka, mutta rohkaistunut jo olemaan ihmisten ilmoilla.
 • Päivämäärä
  20.7.2022
  Talon yksi arimpia, ehkä kaikista arin kissa. Majailee yleensä piilossa ja suurimman osan ajasta viettää ulkotarhassa, ainakin ihmisten ollessa paikalla ja sielläkin maastoutuu hyvin kiipeilypuihin.
 • Päivämäärä
  23.6.2020
  Lillemor alkaa olla jo seniori-iässä, arvioitu syntymävuosi on 2010, talolle tullut 2016 toukokuussa. Rouva on viimeisen parin vuoden aikana jo oppinut luottamaan ihmisiin, vaikka koskea hän ei edelleenkään anna. Asustelee Palosaarella yläkerrassa.
 • Päivämäärä
  20.7.2022
  Pitkäkarvainen tyttönen Linnea on syntynyt arviolta  syyskesällä 2021 ja tuli talolle yhdessä äitinsä kanssa. Vielä on arka, mutta joskus on antanut varovasti lähestyttäessä tutumpien hoitajien koskea. Löytyy Palosaarella yläkerrasta.
 • Päivämäärä
  31.12.2021
  Tämä nuori pentujensa kanssa syksyllä 2021 talolle tullut pitkäkarvainen kaunotar tervehtii lähestyviä ihmisiä vielä sähisemällä. Ilmekin on tuima, mutta ei Liselot  hyökkää. Vielä tällä hetkellä Liselot löytyy yläkerran kesähuoneesta. Mieluiten yhteiseen kotiin pentunsa Linnean kanssa.
 • Päivämäärä
  17.7.2022
  Nuori tyttönen Maisa tuli talolle maaseudulta populaatiosta samasta pihapiiristä mistä löytyi noin 20 kissaa. Maisan syntymäajaksi on arvioitu syksy 2021. Maisa on vielä arka, mutta ei aggressiivinen, enemmänkin pelokas. Maisalle olisi hyvä olla kissakaveri. Maisa majailee tällä hetkellä Palosaarella alakerrassa.
 • Päivämäärä
  6.5.2021
  Miika tuli kissatalolle pienestä populaatiosta yhdessä 7 muun kissan kanssa alkuvuonna 2020. Tullessaan Miika oli noin nelivuotias. Kovin Miika viihtyy vielä ylähyllyllä, varsinkin ihmisten ollessa paikalla, eli melkoisen arka ja pelokas vielä on. Aikaa siis tarvitaan luottamuksen herättämiseen.
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Tietoja päivitetään myöhemmin kun saadaan lisätietoa. Milla on tullut talolle 2015. On ollut välillä kotihoidossa, mutta tullut talolle sieltä keväällä 2020. Erittäin arka, mutta vähitellen askel askeleelta se vähentyy, hitaasti mutta varmasti. Vielä toukokuussa 2020 Milla oli talolla vain piilossa, mutta nyt uskaltaa jo näyttäytyä. Sijainti yläkerta Palosaari (marraskuussa 2020)
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Komea mutta harmillisen arka Mirre viihtyy yleensä ulkotarhassa evakossa kun ihmisiä on paikalla. Tykkää kovasti hengailla toisen arkalaisen Pirjon kanssa. Mirre on saapunut talolle syksyllä 2020. Ikäarvio päivitetään myöhemmin.
 • Päivämäärä
  31.12.2021
  Niina-emo pentuineen tuli talolle kesällä 2021. Pennut ovat kaikki uusissa kodeissaan, mutta arka Niina odottaa kotia Palosaaren kissatalon yläkerrassa 8-huoneessa. Niin on vielä arka, että piiloutuu koloihin ihmisten ollessa paikalla, mutta näyttäisi tulevan toimeen samassa huoneessa muiden ikissojen kanssa. Vihainen se ei kuitenkaan ole.
 • Päivämäärä
  20.7.2022
  Ressu tuli maaseudulta n. 20 kissan populaatiosta samasta pihapiiristä. Lisätietoja myöhemmin.