Aikuiset

Toistaiseksi vielä arka ja kovin ihmisiä tottumaton musta nuori neito Carmen on tullut pienestä populaatiosta Maalahdesta. Talolle tullessa talvella 2021 Carmenin ikäarvio on kolme vuotta. Askel askelelta ihmispelko hieman karisee, mutta hitaasti. Aluksi Carmen piileskeli aina syvällä putkitunnellissa, mutta nyt uskaltaa jo vähän tulla ovelle katsomaan. Lähestyttäessä vielä pakenee hyllylle, mutta ei enää piiloudu. Carmen asustelee Palosaarella yläkerrassa.

 • Päivämäärä
  1.1.2021
  Kaunis pikkuinen kilpparityttö Aava on toisen yhdityksen avunpyynnön kautta syksyllä joulukuussa 2020 kissatalolle saapunut nuori neiti. Kovin on arka vielä. Löytyy tätä nykyä Palosaaren talon yläkerrasta.
 • Päivämäärä
  1.1.2021
  Adele on toisen yhdistyksen avunpyynnön kautta syksyllä joulukuussa 2020 kissatalolle saapunut nuori neiti. Asustelee Palosaarella alakerrassa. Arka ja pelokas, mutta ei vihainen.  
 • Päivämäärä
  23.5.2021
  Toistaiseksi vielä arka ja kovin ihmisiä tottumaton musta nuori neito Carmen on tullut pienestä populaatiosta Maalahdesta. Talolle tullessa talvella 2021 Carmenin ikäarvio on kolme vuotta. Askel askelelta ihmispelko hieman karisee, mutta hitaasti. Aluksi Carmen piileskeli aina syvällä putkitunnellissa, mutta nyt uskaltaa jo vähän tulla ovelle katsomaan. Lähestyttäessä vielä pakenee hyllylle, mutta ei […]
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Halla on tullut talolle 2013 nuorena aikuisena. Luonteeltaan Halla on arka ja saattaa vähän antaa tassustakin, jos liian rohkeasti lähestyy. On joutunut talolla jonkin verran kiusatuksi, joten suositellaan ainoaksi kissaksi.
 • Päivämäärä
  23.6.2020
  Lillemor alkaa olla jo seniori-iässä, arvioitu syntymävuosi on 2010, talolle tullut 2016 toukokuussa. Rouva on viimeisen parin vuoden aikana jo oppinut luottamaan ihmisiin, vaikka koskea hän ei edelleenkään anna. Asustelee Palosaarella yläkerrassa.
 • Päivämäärä
  6.5.2021
  Miika tuli kissatalolle pienestä populaatiosta yhdessä 7 muun kissan kanssa alkuvuonna 2020. Tullessaan Miika oli noin nelivuotias. Kovin Miika viihtyy vielä ylähyllyllä, varsinkin ihmisten ollessa paikalla, eli melkoisen arka ja pelokas vielä on. Aikaa siis tarvitaan luottamuksen herättämiseen.
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Tietoja päivitetään myöhemmin kun saadaan lisätietoa. Milla on tullut talolle 2015. On ollut välillä kotihoidossa, mutta tullut talolle sieltä keväällä 2020. Erittäin arka, mutta vähitellen askel askeleelta se vähentyy, hitaasti mutta varmasti. Vielä toukokuussa 2020 Milla oli talolla vain piilossa, mutta nyt uskaltaa jo näyttäytyä. Sijainti yläkerta Palosaari (marraskuussa 2020)
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Komea mutta harmillisen arka Mirre viihtyy yleensä ulkotarhassa evakossa kun ihmisiä on paikalla. Tykkää kovasti hengailla toisen arkalaisen Pirjon kanssa. Mirre on saapunut talolle syksyllä 2020. Ikäarvio päivitetään myöhemmin.
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Mitjil on melko arka vielä, mutta hiukan rohkeampi kuin talolle samaan aikaan, loppuvuodesta 2020 tullut veli(?) Nikolai.
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Arkaa Nikolaita on talolta vaikea löytää, Nikolai on tullut talolle loppuvuodesta 2020 yhdessä Mitjilin kanssa. Tietoja päivitetään myöhemmin lisää
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Todella arka Pirjo tarvitsee uudelta kodilta mielellään kokemusta aroista kissoista ja kärsivällisyyttä. Näyttäisi viihtyvän hyvin toisen arkajalan kanssa yhdessä. Pirjoa voi käydä tapaamassa Palosaaren kissatalon alakerrassa, usein hänet löytää ulkotarhasta. Talolla on ollut syksystä 2020 lähtien. Iästä ei ole tarkkaan tietoa, mutta jonkun arvion mukaan se on 4 ja 7 vuoden välillä.
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Saku on tullut talolle pentuna 2015. Hiukan arahko, mutta tulee usein ovelle uteliaana vastaan, vaikka lähelle ei päästä. Voisi omassa kodissa hyvinkin vielä kesyyntyä. Sijainti Palosaari, yläkerta.