Aikuiset

Lauri on pitkäkarvainen kokomusta kolli, joka etsii kotia yhdessä puolisonsa lastensa äidin Lauran kanssa Korkeamäen kissatalolta käsin. Pennut ovat jo päässeet maailmalle, mutta vanhemmat ovat vielä vailla kotia. Myös kotihoitopaikka tulee kyseeseen.

Molemmat kissat ovat vielä aika arkoja ja pelokkaita, mutta kesyyntymistä tapahtuu kovaa vauhtia ja vaikka vähän saattavat sähistä, ei kumpikaan hyökkää. Lauri kuulemma antaa jo kuitenkin välillä silittää ja harjata itseään,

 • Päivämäärä
  1.1.2021
  Kaunis pikkuinen kilpparityttö Aava on toisen yhdityksen avunpyynnön kautta syksyllä joulukuussa 2020 kissatalolle saapunut nuori neiti. Kovin on arka vielä. Löytyy tätä nykyä Palosaaren talon yläkerrasta.
 • Päivämäärä
  1.1.2021
  Adele on toisen yhdityksen avunpyynnön kautta syksyllä joulukuussa 2020 kissatalolle saapunut nuori neiti. Asustelee Palosaarella alakerrassa. (Kuva on vielä karanteenitilanteesta, päivitetään parempaan kun saadaan)
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Halla on tullut talolle 2013 nuorena aikuisena. Luonteeltaan Halla on arka ja saattaa vähän antaa tassustakin, jos liian rohkeasti lähestyy. On joutunut talolla jonkin verran kiusatuksi, joten suositellaan ainoaksi kissaksi.
 • Päivämäärä
  7.12.2020
  Jesse James on saapunut syksyllä 2020 Palosaaren kissatalolle, missä tämä komea täysin valkoinen poika asustelee alakerrassa. Alkuun melkoisen sähäkästä tapauksesta on kuoriutunut jo siliteltävä kissa, joskaan pikkulapsiperheeseen sitä ei suositella. Tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja tarvitseekin kissakaverin. “Tulotarkastuksessa” ikäarvioksi on annettu 2-3 vuotta, eli syntymävuosi on luultavasti 2018 tai loppuvuosi […]
 • Päivämäärä
  22.2.2021
  Laura etsii kotia yhdessä puolisonsa lastensa isän Laurin kanssa Korkeamäen kissatalolta käsin. Pennut ovat jo päässeet maailmalle, mutta vanhemmat ovat vielä vailla kotia. Myös kotihoitopaikka tulee kyseeseen. Molemmat kissat ovat vielä aika arkoja ja pelokkaita, mutta kesyyntymistä tapahtuu kovaa vauhtia ja vaikka vähän saattavat sähistä, ei kumpikaan hyökkää.
 • Päivämäärä
  22.2.2021
  Lauri on pitkäkarvainen kokomusta kolli, joka etsii kotia yhdessä puolisonsa lastensa äidin Lauran kanssa Korkeamäen kissatalolta käsin. Pennut ovat jo päässeet maailmalle, mutta vanhemmat ovat vielä vailla kotia. Myös kotihoitopaikka tulee kyseeseen. Molemmat kissat ovat vielä aika arkoja ja pelokkaita, mutta kesyyntymistä tapahtuu kovaa vauhtia ja vaikka vähän saattavat sähistä, ei kumpikaan […]
 • Päivämäärä
  23.6.2020
  Lillemor alkaa olla jo seniori-iässä, arvioitu syntymävuosi on 2010, talolle tullut 2016 toukokuussa. Rouva on viimeisen parin vuoden aikana jo oppinut luottamaan ihmisiin, vaikka koskea hän ei edelleenkään anna. Asustelee Palosaarella yläkerrassa.
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Tietoja päivitetään myöhemmin kun saadaan lisätietoa. Milla on tullut talolle 2015. On ollut välillä kotihoidossa, mutta tullut talolle sieltä keväällä 2020. Erittäin arka, mutta vähitellen askel askeleelta se vähentyy, hitaasti mutta varmasti. Vielä toukokuussa 2020 Milla oli talolla vain piilossa, mutta nyt uskaltaa jo näyttäytyä. Sijainti yläkerta Palosaari (marraskuussa 2020)
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Komea mutta harmillisen arka Mirre viihtyy yleensä ulkotarhassa evakossa kun ihmisiä on paikalla. Tykkää kovasti hengailla toisen arkalaisen Pirjon kanssa. Mirre on saapunut talolle syksyllä 2020. Ikäarvio päivitetään myöhemmin.
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Mitjil on melko arka vielä, mutta hiukan rohkeampi kuin talolle samaan aikaan, loppuvuodesta 2020 tullut veli(?) Nikolai.
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Arkaa Nikolaita on talolta vaikea löytää, Nikolai on tullut talolle loppuvuodesta 2020 yhdessä Mitjilin kanssa. Tietoja päivitetään myöhemmin lisää
 • Päivämäärä
  17.1.2021
  Todella arka Pirjo tarvitsee uudelta kodilta mielellään kokemusta aroista kissoista ja kärsivällisyyttä. Näyttäisi viihtyvän hyvin toisen arkajalan kanssa yhdessä. Pirjoa voi käydä tapaamassa Palosaaren kissatalon alakerrassa, usein hänet löytää ulkotarhasta. Talolla on ollut syksystä 2020 lähtien. Iästä ei ole tarkkaan tietoa, mutta jonkun arvion mukaan se on 4 ja 7 vuoden välillä.