Aikuiset

Toistaiseksi vielä arka ja kovin ihmisiä tottumaton musta nuori neito Carmen on tullut pienestä populaatiosta Maalahdesta. Talolle tullessa talvella 2021 Carmenin ikäarvio on kolme vuotta. Askel askelelta ihmispelko hieman karisee, mutta hitaasti. Aluksi Carmen piileskeli aina syvällä putkitunnellissa, mutta nyt uskaltaa jo vähän tulla ovelle katsomaan. Lähestyttäessä vielä pakenee hyllylle, mutta ei enää piiloudu. Carmen asustelee Palosaarella yläkerrassa.

 • Päivämäärä
  1.1.2021
  Kaunis pikkuinen kilpparityttö Aava on toisen yhdityksen avunpyynnön kautta syksyllä joulukuussa 2020 kissatalolle saapunut nuori neiti. Kovin on arka vielä. Löytyy tätä nykyä Palosaaren talon yläkerrasta.
 • Päivämäärä
  1.1.2021
  Adele on toisen yhdistyksen avunpyynnön kautta syksyllä joulukuussa 2020 kissatalolle saapunut nuori neiti. Asustelee Palosaarella alakerrassa. Arka ja pelokas, mutta ei vihainen.  
 • Päivämäärä
  23.5.2021
  Toistaiseksi vielä arka ja kovin ihmisiä tottumaton musta nuori neito Carmen on tullut pienestä populaatiosta Maalahdesta. Talolle tullessa talvella 2021 Carmenin ikäarvio on kolme vuotta. Askel askelelta ihmispelko hieman karisee, mutta hitaasti. Aluksi Carmen piileskeli aina syvällä putkitunnellissa, mutta nyt uskaltaa jo vähän tulla ovelle katsomaan. Lähestyttäessä vielä pakenee hyllylle, mutta ei […]
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Halla on tullut talolle 2013 nuorena aikuisena. Luonteeltaan Halla on arka ja saattaa vähän antaa tassustakin, jos liian rohkeasti lähestyy. On joutunut talolla jonkin verran kiusatuksi, joten suositellaan ainoaksi kissaksi.
 • Päivämäärä
  25.4.2021
  Huom! Korkeamäellä asuvista kissoista lisätietoja Liseniltä, puh. 0500 562 853 Täysin kesy Hugo tuli talolle  kun vanhus ei enää voinut kissoistaan huolehtia. Puck on Hugon emo ja Silvia sisko. Ikää Hugolla on n. kaksi vuotta (keväällä 2021).
 • Päivämäärä
  7.12.2020
  Jesse James on saapunut syksyllä 2020 Palosaaren kissatalolle, missä tämä komea täysin valkoinen poika asustelee alakerrassa. Alkuun melkoisen sähäkästä tapauksesta on kuoriutunut jo siliteltävä kissa, joskaan pikkulapsiperheeseen sitä ei suositella. Tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja tarvitseekin kissakaverin. “Tulotarkastuksessa” ikäarvioksi on annettu 2-3 vuotta, eli syntymävuosi on luultavasti 2018 tai loppuvuosi […]
 • Päivämäärä
  24.4.2021
  Punaiset pörröiset pojat Karkki ja Kepponen asustavat Palosaarella. Varovasti lähestyttäessä antavat jo vähän silittääkin. Ovat kotoisin maaseudulta, mistä tuli useita vailla kotia olleita kissoja kerralla. Lisätietoja iästä ym. myöhemmin, mutta kovin vanhoja he eivät ainakaan ole. Kepponen varattiin jo alustavasti, Karkki on vielä vapaa. Pojat etsivät alussa yhteistä kotia, mutta nykyään viihtyvät […]
 • Päivämäärä
  22.2.2021
  Huom! Korkeamäellä asuvista kissoista lisätietoja Liseniltä, puh. 0500 562 853 Laura etsii kotia yhdessä puolisonsa lastensa isän Laurin kanssa Korkeamäen kissatalolta käsin. Jos yhteistä kotia ei löydy, kissakaveri olisi kuitenkin hyvä uudessa kodissa olla. Pariskunnan pennut ovat jo päässeet maailmalle, mutta vanhemmat ovat vielä vailla kotia. Molemmat kissat ovat vielä aika arkoja […]
 • Päivämäärä
  22.2.2021
  Huom! Korkeamäellä asuvista kissoista lisätietoja Liseniltä, puh. 0500 562 853 Lauri on pitkäkarvainen kokomusta kolli, joka etsii kotia yhdessä puolisonsa lastensa äidin Lauran kanssa Korkeamäen kissatalolta käsin. Kissakaveri olisi kuitenkin hyvä olla uudessa kodissa, ellei yhteistä kotia löydy. Pariskunnan pennut ovat jo päässeet maailmalle, mutta vanhemmat ovat vielä vailla kotia. Molemmat kissat […]
 • Päivämäärä
  23.6.2020
  Lillemor alkaa olla jo seniori-iässä, arvioitu syntymävuosi on 2010, talolle tullut 2016 toukokuussa. Rouva on viimeisen parin vuoden aikana jo oppinut luottamaan ihmisiin, vaikka koskea hän ei edelleenkään anna. Asustelee Palosaarella yläkerrassa.
 • Päivämäärä
  6.5.2021
  Miika tuli kissatalolle pienestä populaatiosta yhdessä 7 muun kissan kanssa alkuvuonna 2020. Tullessaan Miika oli noin nelivuotias. Kovin Miika viihtyy vielä ylähyllyllä, varsinkin ihmisten ollessa paikalla, eli melkoisen arka ja pelokas vielä on. Aikaa siis tarvitaan luottamuksen herättämiseen.
 • Päivämäärä
  24.6.2020
  Tietoja päivitetään myöhemmin kun saadaan lisätietoa. Milla on tullut talolle 2015. On ollut välillä kotihoidossa, mutta tullut talolle sieltä keväällä 2020. Erittäin arka, mutta vähitellen askel askeleelta se vähentyy, hitaasti mutta varmasti. Vielä toukokuussa 2020 Milla oli talolla vain piilossa, mutta nyt uskaltaa jo näyttäytyä. Sijainti yläkerta Palosaari (marraskuussa 2020)